Πως να έρθετε

 

Με αυτοκίνητο

Το Χορευτό είναι ένα παραλιακό χωριό, 52 χλμ από την πόλη του Βόλου. Για να φτάσετε εδώ απλά ακολουθήστε τον επαρχιακό δρόμο από Βόλο προς Ζαγορά. Μπορείτε εύκολα να φτάσετε στο Βόλο από την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη, τις δύο μεγαλύτερες πόλεις στην Ελλάδα, ακολουθώντας την Εθνική Οδό (Α1) [Ε57].

Με λεωφορείο

Σε περίπτωση που προτιμάτε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, επικοινωνήστε με τον σταθμό ΚΤΕΛ Βόλου, ώστε να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια από Αθήνα προς Βόλο, από Θεσσαλονίκη προς Βόλο και από Βόλο προς Χορευτό.

Με τραίνο

Μπορείτε να έρθετε στο Βόλο από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με τραίνο, αλλά δεν υπάρχει γραμμή από Βόλο προς Χορευτό, οπότε θα πρέπει να ανεβείτε το βουνό με ταξί ή λεωφορείο. Ελέγξτε τα δρομολόγια τραίνων στο TrainOSE.

Με αεροπλάνο

Εάν έρχεστε στο Πήλιο από το εξωτερικό, θα πρέπει να γνωρίζετε πως υπάρχει αεροδρόμιο στην Νέα Αγχίαλο (VOL), μια μικρή πόλη 19 χλμ από το Βόλο, που εξυπηρετεί πτήσεις charter από και προς διάφορες ευρωπαϊκές πόλεις. Εκεί μπορείτε να ενοικιάσετε αυτοκίνητο στην υποδοχή ή με ένα λεωφορείο του αεροδρομίου να φτάσετε ως τον Βόλο.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Μπορούμε να αναλάβουμε τη μεταφορά σας από και προς το ξενοδοχείο. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

 

317

χλμ

Αθήνα – Βόλος

209

χλμ

Θεσσαλονίκη – Βόλος

52

χλμ

Βόλος – Χορευτό

 

στον Χάρτη

Επικοινωνία